Behandlinger / Fysiurgisk massage

Fysiurgisk massage

Sådan virker fysiurgisk massage
Massagen virker ved at øge din smidighed, forbedre din muskelbalance, stimulere kredsløbet, aktivere immunsystemet samt virke smertestillende på ømme holdningsmuskler. Herved får kroppen lettere ved at skille sig af med affaldsstofferne, hvilket medfører større bevægelse i kroppens muskler og led.
 
Massagen øger desuden dit psykiske velbefindende ved bl.a. at reducere spændinger, tristhed, forvirring og træthedsoplevelser.
 
Ved statisk overbelastning og udtrætning af musklen dannes triggerpunkter som er ømme, hårde og spændte områder i en muskel (myose).
Myosen medfører ophobning af affaldsstoffer, der igen medvirker til nedsat blodgennemstrømning, som kan føre til lokal iskæmi (iltmangel til muskel). Herved udvikles en inflammation, der udløser en sensibilisering af nocireceptorer som sænker smertetærsklen, og man får ondt.
 
Sportsmassage
Restitutionstiden er den tid kroppen bruger på at genopbygge de muskler, sener og ledbånd du sled på under den sidste træning.
Jo kortere restitutionsperioden er, jo hurtigere kan du træne igen. Andre vigtige aspekter er at fastholde muskelstyrken og øge smidigheden.
 
Undersøgelser viser at massage efter træning hjælper dig til at restituere hurtigere. Anvendt på den rigtige måde og i de rigtige mængder, vil massage gøre din vej til topform kortere og holde dig på toppen.

 
Du får det bedre…
-hvis du lider af:
§  Hovedpine
§  Stress
§  Manglende energi
§  Træthed
§  Muskel- eller ledsmerter
 
-fordi massage:
§  Forebygger stress
§  Gør dig afslappet
§  Frigør mere energi
§  Optimerer din smidighed
§  Stimulerer kredsløbet
§  Fastholder din muskelstyrke
§  Forbedrer din muskelbalance
MUSCULUS v/Anna Steinmüller | CVR: 30221788 | Holbækvej 82, 4180 Sorø  | Tlf.: 24 27 00 16